S-a făcut interlop cu ajutorul credinței!

De: Dragos Tanase / 13.09.2012, 17:30
S-a făcut interlop cu ajutorul credinței!
Manuel Jock Ewing Hortensiapapadatbengescu Pegas Ciucur, de 31 de ani, din Movila Miresii, județul Brăila, s-a născut într-o familie de atei convinși.

Tatăl său a hotărât să se despartă de Domnul în 1978, după ce i-a degerat ceapa din curtea vecinilor. Faptul că Cel-de-Sus îl pedepsise atât de crunt l-a făcut pe Țambal Ciucur să întoarcă spatele Bisericii Ortodoxe.A trecut vremea și, la scurt timp după ce Hortensiapapadatbengescu Pegas a atins vârsta majoratului, în Movila Miresii au venit penticostalii.

Împinși de sărăcie, Ciucurii au zis să mai încerce o dată cu spiritualitatea, așa că s-au înscris și ei. Au redevenit creștini, mai ales că li s-au dat ajutoare și li s-a promis că vor intra în atenția celei mai mări bănci de organe din Statele Unite.

Hortensiapapadatbengescu Pegas s-a trezit brusc între oameni blajini, buni și iertători. Ființa nepăsătoare și netrăitoare în dragoste dumnezeiască avea să cunoască toate binefacerile Bisericii apostolice. Mai întâi, a învățat să apuce lucrurile cu mâna, apoi să gângurească și să articuleze cuvinte…

Citește întreaga povestire, în Rubrica de minuni, pe kmkz.ro