Ruxandra Dragomir gateste in stil elvetian
Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir, adora bucataria elvetiana. Fosta tenismena a fost prezenta la deschiderea oficiala a restaurantului „La Fondue” din Centrul Vechi, unde sunt preparate exclusiv mancaruri dupa retete elvetiene.
Ruxandra a acceptat provocarea de organizatorilor si s-a costumat cu sort de bucatareasa pentru a face o demonstratie de gatit in stil elevtian.
Ruxandra Dragomir gateste in stil elvetian
Ea si-a luat in serios rolul de a-i servi cu bucate pe ceilalti invitati la eveniment, printre care Deea si Dinu Maxer, Marian Vasilescu si Amatto Zaharia, presedintele Federatiei Romane de Kempo.
Pentru cei care nu cunosc conceptul, „La Fondue” propune un concept care le permite clientilor sa isi pregateasca singuri felul de mancare dorit, potrivit motto-ului „Fii propriul tau bucatar in restaurantul nostru!”.