Rulouri din varza roșie

01 03. 2004, 16:57
Ingrediente pentru 4 persoane 1 varza roșie, 300 g slanina, 500 g amestec de carne tocata, 1 ou, 2 felii de paine alba, 1 lingura muștar, 50 g margarina, 1 lingura oțet, sare, piper. Preparare Se spala varza, se desprind foile una cate una și se stropesc cu apa

Ingrediente pentru 4 persoane
1 varza roșie, 300 g slanina, 500 g amestec de carne tocata, 1 ou, 2 felii de paine alba, 1 lingura muștar, 50 g margarina, 1 lingura oțet, sare, piper.

Preparare
Se spala varza, se desprind foile una cate una și se stropesc cu apa sarata și diluata cu puțin oțet. Carnea tocata se amesteca cu ou, muștar, paine înmuiata în apa și bine stoarsa. Se condimenteaza cu sare și piper. Pe fiecare foaie de varza se pune o cantitate potrivita din acest amestec, se ruleaza și se prinde cu o scobitoare. Se așaza apoi într-o cratița cu puțina apa calduța și se lasa sa fiarba înabușit. Se servesc cu slanina taiata cubulețe și prajita în margarina.