Rulouri de varza cu umplutura de branza

Apropo.ro / 05.10.2006, 18:44
Rulouri de varza cu umplutura de branza
Ingrediente pentru 4 porții 1 varza cu foi frumoase, 2 cepe, 1 lingura unt, 300 g branza grasa de oaie, 2 galbenușuri, coriandru macinat, 2 oua, 100 g faina, 200 g pesmet, ulei, boia, sare, piper. Preparare 8 foi mari de varza se oparesc în apa cu sare. Se trec apoi prin

Ingrediente pentru 4 porții
1 varza cu foi frumoase, 2 cepe, 1 lingura unt, 300 g branza grasa de oaie, 2 galbenușuri, coriandru macinat, 2 oua, 100 g faina, 200 g pesmet, ulei, boia, sare, piper.

Preparare
8 foi mari de varza se oparesc în apa cu sare. Se trec apoi prin apa rece și se scurg. Ceapa taiata marunt se calește în unt. Branza rasa se amesteca cu galbenușurile, ceapa calita, piper și coriandru. Se condimenteaza dupa gust. Se așaza umplutura pe foile de varza și se formeaza rulouri (ca niște sarmale), care se tavalesc prin faina, ou și pesmet. Se prajesc în ulei pana se rumenesc. Se scot pe prosoape de hartie, pentru a îndeparta surplusul de grasime, și se servesc calde.

Acasa Magazin