Ingrediente: 1 piept de pui, 150 g bacon sau ceafa afumata, 1 mar, 1 morcov, 50 ml ulei, 50 ml vin alb, sare, piper, curry.
Pentru garnitura: orez fiert cu curry, 1 ou fiert tare, dat pe razatoare, 100 g sfecla roșie, fiarta și rasa o salata verde.
Preparare:
Se feliaza pieptul de pui cat mai subțire, ca sa se poata rula. Se condimenteaza cu sare, piper, curry și se lasa la rece 10 min.
Între timp, se curața morcovul și marul, se taie bastonașe de 3 cm, cat mai subțiri. Se așaza pe fiecare felie de piept cate un bastonaș de morcov și unul de mar și se ruleaza.
Se înfașoara cu o felie de bacon și se prinde cu o scobitoare.
Rulourile se prajesc în tigaie sau în cuptor. Se adauga vin alb și se lasa sa fiarba pana scade sosul și se rumenesc frumos.
Se servesc pe foi de salata verde, garnisite cu orez fiert, ou fiert tare, ras pe razatoare, și sfecla roșie.