Rulade umplute cu cârnaciori

28 09. 2004, 11:08
Ingrediente pentru 4 portii: 1 kg carne macra de porc, 300 g carnați proaspeți subțiri, 3 cepe, 1 chifla, 100 g costița afumata, 1 pahar cu lapte, 1 ou, 2 lingurițe muștar, 100 ml vin alb sec, 1 legatura marar, ulei, sare, piper. Preparare: Se taie ceapa

Ingrediente pentru 4 portii:
1 kg carne macra de porc, 300 g carnați proaspeți subțiri, 3 cepe, 1 chifla, 100 g costița afumata, 1 pahar cu lapte, 1 ou, 2 lingurițe muștar, 100 ml vin alb sec, 1 legatura marar, ulei, sare, piper.

Preparare:
Se taie ceapa marunt și se calește în ulei. Dupa ce s-a calit, se pune costița taiata. Spre final, se adauga chifla înmuiata în lapte și stoarsa bine, sare, piper, ou și marar tocat. Separat se taie carnea în felii subțiri.

Umplutura se așaza pe fiecare felie de carne, la care se adauga și cate o bucata de carnat. Se ruleaza, se prind cu scobitori și se prajesc în ulei. Dupa ce s-au prajit, se ung rulourile cu muștar și se așaza într-un vas pentru cuptor. Se toarna apoi vin alb, 1 pahar apa și se lasa la cuptor aproximativ 30 de minute. Se pot servi cu cartofi prajiți și usturoi murat.