Roxana Iliescu scoate bani din linte!
Roxana îşi răsfaţă cele două fetiţe cu paste pe bază de
ingrediente bio. Iar de Crăciun, vedeta B1 TV va prepara tortellini
in brodo di gallina şi zampone con le lenticchie (ciolan umplut şi
linte), specialităţile preferate ale italienilor.
Paste integrale Quattro Formaggi
Ingrediente
Pentru paste: 500 g de făină integrală, 5 linguri de ulei de
măsline extravirgin, sare, apă; Pentru sos: 150 g gorgonzola
picantă,150 g parmezan ras, 150 g emmentaler, 150 g mozzarella,
unt, usturoi, eventual un pic de curry şi cîteva linguri de
smîntînă.
Mod de preparare
Se amestecă într-un bol făina cu ulei, sare şi apa. Se adaugă
apă pînă cînd devine o pastă elastică. După jumătate de oră, se
întinde pasta şi se taie fîşii tip papardelle sau tagliatelle. În
acelaşi timp, se pregăteşte sosul: unt, usturoi şi un strop de
curry. Apoi, se adaugă cele 4 tipuri de brînză rase şi se amestecă.
Ca să fie mai picant, se adaugă piper. Acest sos se toarnă peste
pastele fierte. Dacă nu vreţi să vă complicaţi, folosiţi paste din
comerţ. Poftă bună!