Roșii umplute cu țelina

26 06. 2002, 13:30
Ingrediente: 2 roșii, 100 g țelina. Pentru sos: 2 linguri smântâna, 1 lingura iaurt, 1 lingura brânza de vaci, 1 lingurița suc lamâie, 2 linguri ceapa verde, sare. Se taie un capacel la roșii și se scoate miezul. Telina se da pe razatoarea fina. Se prepara


Ingrediente: 2 roșii, 100 g țelina. Pentru sos: 2 linguri smântâna, 1 lingura iaurt, 1 lingura brânza de vaci, 1 lingurița suc lamâie, 2 linguri ceapa verde, sare.

Se taie un capacel la roșii și se scoate miezul. Telina se da pe razatoarea fina. Se prepara sosul, amestecând ingredientele menționate, la care se adauga țelina rasa.
Cu amestecul obținut se umplu roșiile și se servesc imediat. Nota: Reteta contine cantitati pentru o singura portie.