Romania nu va gazdui CE de handbal din 2004

Apropo.ro / 17.06.2002, 08:56
Romania nu va gazdui CE de handbal din 2004
Președintele Federației Române de Handbal (FRH), Cristian Gațu, a declarat, sîmbata, agenției MEDIAFAX, ca România nu a fost desemnata drept țara gazda a ediției din anul 2004 a Campionatului European de handbal masculin, acest drept revenind Sloveniei.. România

Președintele Federației Române de Handbal (FRH), Cristian Gațu, a declarat, sîmbata, agenției MEDIAFAX, ca România nu a fost desemnata drept țara gazda a ediției din anul 2004 a Campionatului European de handbal masculin, acest drept revenind Sloveniei..

România și Slovenia au candidat pentru organizarea acestei competiții alaturi de Norvegia și Elveția.

Președintele FRH a declarat ca, în opinia sa, participanții la Congresul Federației Europene de Handbal, care s-a desfașurat între 14 și 15 iunie, la Salzburg (Austria), nu au luat o decizie corecta. „Au existat zvonuri ca slovenii erau desemnați cîștigatori înca de acum o luna. Slovenia s-a prezentat la Salzburg cu o echipa formata din 20 de oameni, care s-a ocupat de publicitate. Responsabilii sloveni au organizat chiar, vineri seara, un dineu la care au fost invitați toți participanții la congres, dar eu nu am fost prezent”, a explicat Cristian Gațu.

Președintele forului român, care va reveni, duminica, în țara, a adaugat ca România își menține candidatura pentru organizarea ediției din anul 2006 a Campionatului European de handbal masculin.

Sursa: www.mediafax.ro