România a obtinut medalia de bronz

Apropo.ro / 18.05.2004, 09:21
România a obtinut medalia de bronz
Echipa naționala feminina de popice a României a obținut, luni, medalia de bronz în cadrul Campionatelor Mondiale de popice, ce se desfașoara la Brașov, în perioada 16 - 23 mai. România a obținut medalia de bronz (3.315 popice doborîte). Titlul mondial a fost

Echipa naționala feminina de popice a României a obținut, luni, medalia de bronz în cadrul Campionatelor Mondiale de popice, ce se desfașoara la Brașov, în perioada 16 – 23 mai.

România a obținut medalia de bronz (3.315 popice doborîte). Titlul mondial a fost cîștigat de Germania (3.360 popice doborîte), iar pe locul doi s-a situat Ungaria (3.321 popice doborîte).

Din delegația României, cele mai bune performanțe le-au avut Luminița Colonișteanu și Doina Baciu cu 563 și respectiv 561 de popice doborîte.”Chiar daca am luat doar bronzul, sîntem foarte bucuroși, deoarece este prima medalie în concursul pe echipe obținuta de România în ultimii 18 ani. Mai așteptam și alte medalii, atît în concursul feminin cît, mai ales, în competiția masculina” a declarat secretarul general al Federației Române de Popice, Costin Novac.

În competiția feminina pe echipe, cele mai bune rezultate le-au obținut Kovacsne-Grams Agota (Ungaria), cu 599 popice doborîte și Bader Simone (Germnia) cu 597 popice doborîte. Rezultatul obținut de Kovacsne – Grams va fi omologat, la sfîrșitul campionatului, ca nou record mondial.

Mediafax