România a învins Spania în preliminariile CE de volei feminin

Apropo.ro / 06.06.2004, 12:56
România a învins Spania în preliminariile CE de volei feminin
Echipa naționala de volei feminin a României a învins, sîmbata, la Cluj, cu scorul de 3-0 (25-17, 25-21, 25-23), selecționata Spaniei, într-un meci din grupa întîi de calificare la Campionatul European din 2005, ce se va desfașura în Croația, transmite

Echipa naționala de volei feminin a României a învins, sîmbata, la Cluj, cu scorul de 3-0 (25-17, 25-21, 25-23), selecționata Spaniei, într-un meci din grupa întîi de calificare la Campionatul European din 2005, ce se va desfașura în Croația, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Antrenorul echipei României, Florin Grapa, considera ca meciul retur, care se va disputa, saptamîna viitoare, în Spania, va fi decisiv pentru calificare. „Sînt mulțumit de victorie. Mai mult ca sigur a doua calificata la CE se va decide între noi și Spania. Va fi un retur mult mai greu la Las Palmas, dar speram sa obținem victoria”, a declarat Grapa.

Jucatoarea Luminița Trombițaș a declarat ca echipa Spaniei nu a surprins-o cu nimic. „Am urmarit de doua ori caseta meciului precedent al Spaniei și știam totul despre ele. Jocul ne-a mers foarte bine astazi. Am avut o ușoara cadere în setul trei, care a fost mai echilibrat, dar am reușit sa ne revenim și sa obținem victoria”, a afirmat Trombițaș.

Selecționerul Spaniei, Aurelio Urena, a declarat ca spera ca echipa sa sa-și ia revanșa în meciul de la Las Palmas. „România a avut un serviciu și o aparare foarte buna, astfel ca nu ne-am putut face jocul obișnuit. Speram sa ne luam revanșa pe teren propriu”, a declarat Urena.

Din prima grupa preliminara mai fac parte echipele Rusiei și Greciei.

În primele doua meciuri din grupa, România a învins, cu scorul de 3-1, echipa Greciei, și a pierdut cu scorul de 3-0 în Rusia.

Mediafax