Ceea ce trebuia să fie o simplă vacanţă s-a dovedit a fi pentru Rita un bun prilej de a mai studia ceva, aşa că celebra creatoare de modă şi-a prelungit şederea în Asia pentru a obţine această calificare. „M-am îndrăgostit de bucătăria thailandeză, am decis să îmi transform vacanţa şi am fost la şcoală”, povesteşte amuzată Rita, cea care şi-a descoperit pasiunea pentru gătit la 28 de ani. „Gătesc cu dragoste şi îmi place să organizez cine unde îmi invit prietenii”, mai povesteşte invitata de sâmbătă a lui Nicolai Tand. Întrebată care a fost cel mai ciudat fel de mâncare pe care l-a gustat vreodată, Rita mărturiseşte că viermii sunt cei care se încadrează perfect în această descriere.
De ce a renunţat să mai mănânce carne acum doi ani, care este ţara ei preferată şi când va lansa o nouă colecţie, despre toate acestea va vorbi Rita Mureşan sâmbătă, de la 12:00, în cadrul emisiunii „Star Chef”.