Rezultate din cadrul concursului de dans sportiv

Apropo.ro / 30.03.2004, 11:05
Rezultate din cadrul concursului de dans sportiv
Perechea rusa Kirill Nikitin-Arina Naumova a fost desemnata, duminica seara, cîștigatoare la categoria Latino (adulți), din cadrul concursului internațional de dans sportiv "Dance Masters 2004", care s-a desfașurat la sala din Complexul Sportiv Feroviar Rapid. La

Perechea rusa Kirill Nikitin-Arina Naumova a fost desemnata, duminica seara, cîștigatoare la categoria Latino (adulți), din cadrul concursului internațional de dans sportiv „Dance Masters 2004”, care s-a desfașurat la sala din Complexul Sportiv Feroviar Rapid.

La sfîrșitul festivitații de premiere cîștigatorii au declarat ca fiecare pereche a reprezentat un adversar pe masura. „A fost un concurs pentru care s-a muncit din greu, pentru ca sunt acordate puncte importante. Perechea româna a fost și ea un concurent de care a trebuit sa ținem seama”, au spus învingatorii.

Locul doi a fost ocupat de perechea letona Vitalijs Polikarpovs-Agita Baranovska, iar pe poziția a treia s-au clasat Dorin Frecauțean-Elena Rabinovici, din Republica Moldova.

Românii Mihai Petre-Elwira Duda s-au clasat pe locul patru. „A fost un concurs foarte greu din punct de vedere fizic. Am dansat în doua zile cît pentru patru competiții. În rest, m-am simțit excelent. Adversarii au fost foarte puternici, dar acesta este un lucru bun pentru noi. Nu m-am concentrat asupra podiumului, pentru mine e important sa dansez cît mai bine și atunci rezultatul vine de la sine”, a precizat Mihai Petre.

Arbitrul austriac Ludwin Wieshofer a declarat ca turneul de la Bucuerști a fost un concurs bine organizat, cu perechi valoroase. „Organizarea a fost foarte buna. Ambele concursuri internaționale – standard și latino – au reunit perechi valoroase. Numarul de participanți a fost foarte mare, ceea ce este un lucru bun pentru dansul românesc. Cuplurile române au progresat de cînd am fost eu ultima oara în România”, a spus arbitrul. 

Mediafax