Rezultate ale romanilor in ziua a XIII-a la JO

Apropo.ro / 27.08.2004, 10:35
Rezultate ale romanilor in ziua a XIII-a la JO
Atletul Bogdan Țaruș a ocupat locul 8 în finala probei de saritura în lungime din cadrul concursului de atletism de la Jocurile Olimpice de la Atena. Țaruș s-a clasat pe locul opt, cu o saritura de 8,21 metri, realizata din prima încercare. Atleta Maria Cioncan

Atletul Bogdan Țaruș a ocupat locul 8 în finala probei de saritura în lungime din cadrul concursului de atletism de la Jocurile Olimpice de la Atena.

Țaruș s-a clasat pe locul opt, cu o saritura de 8,21 metri, realizata din prima încercare.

Atleta Maria Cioncan s-a calificat în finala probei de 1.500 m, dupa ce a cîștigat prima semifinala, cu timpul de 4:06.69.

În proba feminina de saritura în înalțime, Monica Iagar a obținut calificarea în finala, dupa ce a realizat o saritura de 1,95 m, din a doua încercare, aceasta fiind cea mai buna performanța a sa în acest sezon. În schimb, Oana Pantelimon a ratat calificarea în finala, deși a sarit 1,92 m, cea mai buna performanța a sa în acest sezon.

Echipajul masculin de canoe 2 al României, format din Florin Popescu și Silviu Simioncencu, s-a calificat, joi, în finala probei pe distanța de 500 metri, dupa ce a ocupat primul loc în semifinale, cu timpul 1:41.424.

Florin Mironcic a ratat calificarea în finala la canoe 1 pe distanța de 500 metri, clasîndu-se pe locul 8 în semifinala, cu timpul de 1:53.957.

La kaiac 2 pe distanța de 500 metri, echipajul Marian Baban / Ștefan Vasile a ocupat locul 7 în semifinala, cu timpul de 1:34.398, ratînd calificarea în finala.

Echipajul feminin de kaiac 2 pe distanța de 500 metri, Florica Vulpeș / Lidia Talpa, a ratat, de asemenea, calificarea în finala, dupa ce au ocupat locul 6 în semifinala, cu timpul 1:45.770.

Sportivul Eusebiu Diaconu a ratat calificarea în semifinalele categoriei 60 kg, din cadrul competiției de lupte greco-romane de la JO, dupa ce a fost învins, joi, de sud-coreeanul Hyun Ji Jung. Diaconu a cîștigat, miercuri, cel de-al doilea meci din grupa B, la categoria 60 kg, în fața americanului James Gruenwald, dupa ce în primul meci trecuse de portughezul Hugo Passos.

Mediafax