Reţetă de vedetă! Ciuperci umplute a la Carmen Brumă
Foto: Arhiva personală
Manâncă foarte echilibrat şi pune accent pe proteinele animale şi legume. Se abţine de la dulciuri, mezeluri, fructe, cartofi, leguminoase, carne nepreparată termic, brânzeturi – în afară de urdă şi ricotta -, fructe de mare. Şi pentru că tot a venit vorba de urdă, am aflat o reţetă rapidă, chiar de la Carmen.
Reţetă
Ciuperci umplute cu urdă şi spanac
Foto: Facebook
Ingrediente:
– 3 ciuperci mari
– 3 linguri de urdă
– spanac înăbuşit în unt
– 3 linguri seminţe de cânepă
– 2 linguri ulei de palmier
– sare
– busuioc
– rozmarin
– pătrunjel
Mod de preparare:
Se amestecă urda, spanacul, uleiul şi condimentele, apoi se vor umple ciupercile tăiate în jumătate şi se bagă la cuptor aproximativ 30 de minute. Cand sunt gata, se adaugă seminţe de cânepă, pătrunjel tocat şi eventual puţin ulei de măsline. Poftă bună!
Dana Popa