Reţetă de vedetă! Ciuperci umplute a la Carmen Brumă

06 09. 2014, 09:00
Foto: Arhiva personală
 
Manâncă foarte echilibrat şi pune accent pe proteinele animale şi legume. Se abţine de la dulciuri, mezeluri, fructe, cartofi, leguminoase, carne nepreparată termic, brânzeturi – în afară de urdă şi ricotta -, fructe de mare. Şi pentru că tot a venit vorba de urdă, am aflat o reţetă rapidă, chiar de la Carmen.
 
Reţetă
 
Ciuperci umplute cu urdă şi spanac
 
Foto: Facebook
 
Ingrediente:
 
3 ciuperci mari
3 linguri de urdă 
spanac înăbuşit în unt 
3 linguri seminţe de cânepă
2 linguri ulei de palmier
 sare
busuioc
rozmarin
pătrunjel
 
Mod de preparare:
 
Se amestecă urda, spanacul, uleiul şi condimentele, apoi se vor umple ciupercile tăiate în jumătate şi se bagă la cuptor aproximativ 30 de minute. Cand sunt gata, se adaugă seminţe de cânepă, pătrunjel tocat şi eventual puţin ulei de măsline. Poftă bună!
 
Dana Popa