Razvan Sabau si Gabriel Moraru pe tabloul principal

Apropo.ro / 02.09.2004, 11:31
Razvan Sabau si Gabriel Moraru pe tabloul principal
Tenismenii români Razvan Sabau și Gabriel Moraru se afla pe tabloul principal al celei de-a noua ediții a turneului Asirom Challenger, dotat cu premii în valoare totala de 25.000 de dolari, care se va desfașura, la Brașov, în perioada 6-12 septembrie. Pe tabloul principal

Tenismenii români Razvan Sabau și Gabriel Moraru se afla pe tabloul principal al celei de-a noua ediții a turneului Asirom Challenger, dotat cu premii în valoare totala de 25.000 de dolari, care se va desfașura, la Brașov, în perioada 6-12 septembrie.

Pe tabloul principal al turneului satelit al Open Romania vor fi prezenți 32 de sportivi, dintre care patru veniți din calificari și patru beneficiari de wild-card-uri.

Directorul turneului, Dumitru Haradau, a declarat, miercuri, într-o conferința de presa, ca îl așteapta în aceasta saptamîna, la Brașov, pe tenismanul Victor Hanescu, pentru ca acesta sa solicite un wild-card pentru a putea participa pe tabloul principal. La ediția din 2003 a turneului, Hanescu a ajuns pîna în finala, unde a fost învins de tenismanul german Daniel Elsner.

Cîștigatorul challangerului de la Brașov va primi suma de 3.575 de euro și 50 puncte ATP și trofeul „Adrian Boeriu”, numit dupa fostul director al turneului, care a decedat în acest an. Finalistul va fi premiat cu 2.100 de euro și 35 de puncte ATP.

Dintre cele opt ediții ale challengerului de la Brașov, trei au fost cîștigate de tenismeni români.

Mediafax