Răzvan Fodor este bucătarul familiei
Vânat, muşchi de vită la cuptor, ciorbe sau grătar sunt doar câteva
dintre preparatele pe care actorul din „Iubire şi onoare” le
pregăteşte cu mare abilitate şi cu care se laudă că îi ies mai bine
decât la restaurant. „În ultima perioadă, cam 2-3 zile pe
săptămână. Am gătit dintotdeauna, dar cel mai mult am gătit în
perioadele în care am avut o relaţie. Acum, că m-am însurat, eu
sunt bucătarul familiei!”, se mândreşte vedeta Acasă, care nu poate refuza
nicicând o porţie de sarmale.
hrean
Ingrediente:
1 bucată rasol, 2-3 cartofi, pătrunjel verde 1 lingură de unt.
Mod de preparare:
Se pune rasolul la fiert în apa rece împreună cu câteva legume, ce
aveţi prin frigider, pentru a-i da gust. Eu am pus doi morcovi
întregi şi o ţelină. Spre sfârşit, adăugăm şi câteva condimente,
dar şi vegeta. Se fierb cartofii în coajă. Dupa ce s-au răcit un
pic se decojesc, se taie în patru şi se trag în tigaie cu untul. Se
condimentează puţin şi se servesc alături de rasol şi hrean.