Rapid s-a calificat în turul trei al Cupei Cupelor la handbal feminin

Apropo.ro / 11.10.2004, 10:03
Rapid s-a calificat în turul trei al Cupei Cupelor la handbal feminin
Echipa feminina de handbal Rapid București s-a calificat, duminica, în turul trei al Cupei Cupelor, dupa ce a învins, cu scorul de 46-31 (22-16), formația Gorodniceanka Grodno, din Belarus, în manșa secunda a turului doi al competiției. Cea mai buna marcatoare a echipei

Echipa feminina de handbal Rapid București s-a calificat, duminica, în turul trei al Cupei Cupelor, dupa ce a învins, cu scorul de 46-31 (22-16), formația Gorodniceanka Grodno, din Belarus, în manșa secunda a turului doi al competiției.

Cea mai buna marcatoare a echipei din Belarus a fost jucatoarea Volha Șakhinovici (7 goluri), în timp ce Alina Stoicea a înscris pentru Rapid 8 goluri.

„A fost un meci de cupa europeana cu o echipa modesta. Fața de întîlnirea de ieri am înregistrat un progres, dovada fiind diferența de scor cu care am încheiat partida. Deocamdata nu cunoaștem urmatorul adversar din Cupa”, a spus antrenorul echipei Rapid, Gheorghe Covaciu.

Capitanul echipei Rapid, Cristina Varzaru, a precizat ca problemele financiare cu care se confrunta lotul de handbal feminin din Giulești sînt pe cale sa fie rezolvate. „Ieri am obținut din partea conducerii promisiunea ca ne vom primi banii cuveniți. Faptul ca nu de puține ori s-a întîmplat sa nu avem pe nimeni din conducere alaturi de noi a fost, cred eu, un motiv din cauza caruia am pierdut meciuri importante. Sper sa se schimbe situația în bine. Rapidul se poate redresa în campionat, este o echipa mare, cu pretenții de locul întîi”, a afirmat Cristina Varzaru.

În meciul tur, disputat, sîmbata, tot la București, Rapid a învins, echipa Gorodniceanka Grodno, cu scorul de 42 – 32.

Mediafax