Rapid Bucuresti în sferturile Cupei EHF

Apropo.ro / 23.02.2004, 10:44
Rapid Bucuresti în sferturile Cupei EHF
Echipa de handbal feminin Rapid București s-a calificat în sferturile Cupei EHF, dupa ce a învins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 34-31 (17-17), formația franceza Cercle Dijon, în manșa secunda a optimilor de finala ale competiției. În prima manșa,

Echipa de handbal feminin Rapid București s-a calificat în sferturile Cupei EHF, dupa ce a învins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 34-31 (17-17), formația franceza Cercle Dijon, în manșa secunda a optimilor de finala ale competiției.

În prima manșa, scorul a fost 33-27 (18-14) în favoarea formației rapidiste.

Cele mai bune marcatoare ale echipei bucureștene au fost Cristina Mihai (7), Amelia Busuioceanu și Cristina Varzaru (cu cîte 6 reușite). De la Dijon cele mai multe goluri au fost marcate de jucatoarea de culoare Maria Bengue (9). La Cercle Dijon a evoluat și fosta componenta a echipei Rapid, Elena Roxana Gropoșila.

Jucatoarea Cristina Varzaru s-a aratat mulțumita de rezultat. „Este un rezultat foarte bun. Cu Dijon am sperat sa cadem înainte de tragerea la sorți, deoarece este una dintre cele mai slabe echipe calificate în aceasta faza a competiției. Sper ca norocul sa ne ajute și mai departe și sa evitam la tragerea la sorți formația Gyor Graboplast (Ungaria), care a eliminat Oltchim Rîmnicu Vîlcea, tot în cadrul acestei competiții”, a spus Varzaru.

De asemenea, echipa de handbal feminin Universitatea Remin Deva s-a calificat în sferturile de finala ale Challenge Cup, dupa ce a învins, sîmbata, în Italia, cu scorul de 27-24 (14-11), formația italiana AS Almamura. În prima manșa, disputata vineri, tot în Italia, formația româna a dispus cu scorul de 34-18.

Mediafax