Pasionata de experientele culinare si de “cuisine française”, Ramona a invatat aseara cum se monteaza o farfurie cu foie gras, chiar de la David Contant, un cunoscut bucatar chef francez, care lucreaza de 7 ani in restaurantele de lux din Romania. Apoi, atat vedeta stabilita de 25 de ani in Italia, cat si invitatii de la eveniment au servit preparate, care mai de care mai deosebite, adevarate experiente culinare, precum: Cappuccino de legumes du jardin, Terrine de foie gras de canard aux beurre caramel sale Aubergine confite, Filet de perche, sauce aux aromates, roquette du jardin, Sorbet de mangue.
Catalin Botezatu, Raluca Zenga, Oana Roman, Jorje, Cream – Claudia Pavel, Adina de la Heaven, Annes, Julia Jianu, designerii Dorin Negrau si Clara Rotescu si multe alte vedete au experimentat aseara la Chefs, unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Floreasca.
Si pentru ca le-a placut atat de mult la Chefs, Raluca Zenga si Claudia Pavel – Cream au stabilit sa ia pranzul impreuna, saptamana viitoare la Chefs, pentru ca sunt curioase sa deguste din meniul atractiv de acolo.