Radcliffe nu va mai aparea într-o reclama pentru fulgi de cereale

Apropo.ro / 06.09.2004, 10:57
Radcliffe nu va mai aparea într-o reclama pentru fulgi de cereale
O firma producatoare de fulgi de cereale a renunțat la serviciile atletei Paula Radcliffe, care urma sa apara într-o reclama, deoarece sportiva nu a obținut nici o medalie la Jocurile Olimpice de la Atena. Radcliffe urma sa fie aratata în reclama pentru cerealele Quaker"s Oatso

O firma producatoare de fulgi de cereale a renunțat la serviciile atletei Paula Radcliffe, care urma sa apara într-o reclama, deoarece sportiva nu a obținut nici o medalie la Jocurile Olimpice de la Atena.

Radcliffe urma sa fie aratata în reclama pentru cerealele Quaker”s Oatso cîștigînd un maraton dupa ce consumase din acest produs. Telespectatorii ar fi putut citi, la finalul reclamei, urmatorul slogan: „Te ajuta sa parcurgi distanța”.

Firma a renunțat la ideea ca Radcliffe sa apara în spotul respectiv dupa ce atleta a abandonat atît în proba de maraton, cît și în cea de 10.000 metri de la JO.

Potrivit publicației „The Mail”, Radcliffe era considerata vedeta cea mai potrivita pentru aceasta reclama deoarece a declarat ca fulgii de cereale sînt mîncarea ei favorita înaintea competițiilor.

„Deși înca nu se semnase un contract, exista un acord verbal între impresarul Paulei și firma Quaker, însa se stabilise ca atleta va face reclama doar daca va cîștiga o medalie”, a declarat o sursa din cadrul firmei Quaker.

Mediafax