Punct final pentru Voinea

Apropo.ro / 27.03.2002, 09:32
Punct final pentru Voinea
Jucatorul român de tenis Adrian Voinea a ratat, marți, calificarea în sferturile de finala ale turneului de la Key Biscayne, dotat cu premii în valoare de 3.575.000 de dolari. Voinea a fost pierdut, cu scorul de 3-6, 6-3, 2-6, partida cu ecuadorianul Nicolas Lapentti, disputata în

Jucatorul român de tenis Adrian Voinea a ratat, marți, calificarea în sferturile de finala ale turneului de la Key Biscayne, dotat cu premii în valoare de 3.575.000 de dolari.

Voinea a fost pierdut, cu scorul de 3-6, 6-3, 2-6, partida cu ecuadorianul Nicolas Lapentti, disputata în optimile de finala ale competiției. Pentru calificarea în optimi, tenismanul român va primi 15 puncte ATP și un cec în valoare de 34.950 de dolari.

Meciul dintre Voinea și Lapentti a durat o ora și 52 de minute. Ecuadorianul a reușit patru ași, în timp ce Voinea a realizat doi ași, dar a facut și doua duble greșeli. Voinea a comis 26 de greșeli neforțate de adversar, în timp ce Lapentti a avut numai 15 astfel de greșeli.

România mai are un reprezentant în cadrul turneului de la Key Biscayne, pe Andrei Pavel, care va juca în optimile de finala împotriva argentinianului Franco Squillari.

Atît Adrian Voinea, cît și Andrei Pavel au fost convocați la echipa de Cupa Davis a României, care va întîlni reprezentativa Austriei, în perioada 5-7 aprilie, la Constanța, în turul al doilea al Grupei I a Zonei Euro-Africane.

Sursa: www.mediafax.ro