Pulpe de pui cu sos de bere neagra și roșii umplute cu orez

12 04. 2006, 19:00
Ingrediente pentru 4 porții 4 pulpe de pui, oregano, 1 sticla de bere neagra, 1 ceașca orez, 1 lingura cașcaval ras, 4 roșii, supa de legume, ulei, sare, piper. Preparare Orezul spalat și scurs se calește în ulei încins, se stinge cu supa de legume și

Ingrediente pentru 4 porții
4 pulpe de pui, oregano, 1 sticla de bere neagra, 1 ceașca orez, 1 lingura cașcaval ras, 4 roșii, supa de legume, ulei, sare, piper.

Preparare
Orezul spalat și scurs se calește în ulei încins, se stinge cu supa de legume și se lasa sa fiarba 5-7 minute. Se condimenteaza cu sare și piper, dupa gust. Se taie un capacel la fiecare roșie, se scoate miezul, se scurge zeama si apoi se umplu roșiile cu orezul fiert. Se acopera cu cașcaval ras și se pun la cuptor pana cand se rumenesc la suprafața. Separat, într-o tava, se așaza pulpele de pui presarate cu sare, piper și oregano, peste care se toarna berea și 2 linguri de ulei. Se pune tava la cuptor, aproximativ 30 de minute, pana cand pulpele sunt bine patrunse și scade sosul. Se servesc împreuna.