Pui cu mazare

29 06. 2004, 14:31
Ingrediente pentru 4 portii 4 pulpe de pui, 150 g costița afumata, 500 g mazare noua, 2 cepe, 1laptuca, 1 legatura marar, ulei, maghiran, sare, piper. Preparare Se taie ceapa marunt și se calește în ulei împreuna cu costița taiata felii. Dupa ce s-au calit, se scot pe o

Ingrediente pentru 4 portii
4 pulpe de pui, 150 g costița afumata, 500 g mazare noua, 2 cepe, 1laptuca, 1 legatura marar, ulei, maghiran, sare, piper.

Preparare
Se taie ceapa marunt și se calește în ulei împreuna cu costița taiata felii. Dupa ce s-au calit, se scot pe o farfurie, iar în grasimea ramasa se prajesc pulpele de pui condimentate cu sare și piper. Se adauga apoi mazarea, laptuca, ceapa, costița, un praf de maghiran și un pahar cu apa. Se acopera vasul și se lasa sa fiarba 20 de minute. Se servește cu marar tocat fin.