Anca Lungu, prima declaraţie despre DIVORŢ: „Merg la psiholog şi…”
„Supereroii din farfurie” conţine reţete care pot fi gătite împreună cu cei mici şi vă arată cum puteţi să-i implicaţi în procesul gătitului în funcţie de vârstă. Gătitul în familie poate da naştere unor experienţe magice! În timp ce petreceţi timp de calitate împreună, gătitul îi va ajuta pe cei mici să-şi dezvolte abilităţile, să devină mai încrezători şi să descopere care sunt cele mai bune alimente pentru sănătatea lor. Micii pofticioşi vor învăţa lucruri noi, îşi vor dezvolta vocabularul, îndemânarea şi abilităţile de lucru în echipă şi vor deveni mai independenţi şi mai împliniţi. Jocurile, activităţile amuzante şi ilustraţiile nostime ale Annabellei Orosz îi vor ajuta să descopere şi să iubească superalimentele bogate în vitamine şi minerale, esenţiale pentru sănătatea lor. Dincolo de reţetele extraordinare pe care le conţine, cartea Ancăi Lungu vă oferă sfaturi practice legate de alimentaţia celor mici, de nutrienţii esenţiali pe care hrana lor ar trebui să îi conţină şi de impactul a ceea ce mănâncă asupra sănătăţii.
“Supereroii din farfurie este o carte inspirată de fetiţa mea, Prinţesa Linguriţă. Toate legumele cu superputeri au devenit prietenele ei după ce mami, Prinţesa Polonic, şi-a imaginat poveştile lor minunate. Şi dacă fetiţa mea de 3 şi jumătate mănâncă atât de multe legume, pentru că vrea să fie puternică şi să aibă pielea frumoasă ca Albă ca Zăpada, m-am gândit că o carte ca aceasta ar putea ajuta copiii şi părinţii deopotrivă să-şi facă viaţa mai frumoasă şi mai sănătoasă. Pot învăţa împreună despre proprietăţile legumelor şi pot găti împreună reţete simple, delicioase şi pline de nutrienţi.” (Anca Lungu)
„Cu multă răbdare, indicaţii citite cu grijă împreună şi puţină practică, chiar şi cei mai mici dintre bucătari pot realiza lucruri măreţe în farfurie. Învăţând cum să folosească un cuţit de la o vârstă fragedă, copilul câştigă nu doar dexteritate, ci şi putere şi încredere în sine. Sentimentul de independenţă şi împlinire care vine odată cu acţiunea de a-şi prepara singur de mâncare sporeşte stima de sine“ (Alina-Nicoleta Balaţchi)