Prima apariţie după naştere! Delia Antal a scos-o din casă pe proaspăta mămică Cristina Spătar!

Apropo.ro / 09.05.2012, 15:17
Prima apariţie după naştere! Delia Antal a scos-o din casă pe proaspăta mămică Cristina Spătar!
Cristina Spătar a fost alături de buna ei prietenă, actriţa şi regizoarea Delia Antal, la lansarea cărţii de debut a acesteia, “D’ORA”, care a avut loc aseară într-un centru comercial din Bucureşti.

Aceasta a fost prima apariţie a cântăreţei, după naşterea fetiţei sale, care a avut loc acum o lună. Cristina Spătar a fost cea care a îndemnat-o pe Delia Antal să-şi urmeze visul, să devină actriţă şi să scrie această carte, aşa că nu putea lipsi de la acest eveniment, chiar dacă gândul îi era la cei doi copii de-acasă, în mod special la micuţa Aida Maria!

Delia Antal si Junior DrogbaRocsana Marcu şi cântăreaţa de muzică etno Claudia Ghiţulescu au fost şi ele prezente aseară la lansarea cărţii Deliei Antal, publicată de Editura Eminescu. De altfel, invitatul special a fost Junior Drogba, fratele fotbalistului Didier Drogba de la Chelsea, care a jucat în filmul „DORA” rolul unui emigrant african. Actorul Claudiu Bleonţ a fost prezentatorul evenimentului.

Cristina Spatar si Delia AntalCartea scrisă de actriţa şi regizoarea Delia Antal, „D’ORA”, după care aceasta a făcut şi un film cu acelaşi nume, portretizează o poveste controversată despre emigrare, discriminare, principii morale, trafic de oameni, furt, abuz sexual şi droguri, a unei emigrante românce, la Londra. „D’ORA” este o carte de ficţiune, inspirită din realitate, în care Delia Antal povesteşte despre cea mai întunecată parte din viaţa ei, adaptarea ei la Londra cu mulţi ani în urmă, situaţiile ciudate şi tangentţa cu alţi emigrantţi pe care i-a întâlnit, viaţa dificilă ca emigrant ilegal, dar şi peripetiile sale.

Prefaţa cărţii a fost scrisă de Chisomo Kalinga, care lucrează în echipa celebrei Oprah Winfrey!

Actriţa şi regizoarea cunoaşte acum o mulţime de oameni importanti la Londra, acolo unde şi-a cumpărat un apartament şi locuieşte de aproape 8 ani de zile. Prefaţa cărţii „D’ORA” este scrisă de Chisomo Kalinga, care lucrează în echipa celebrei Oprah Winfrey.