Prajitura cu fulgi de porumb

Apropo.ro / 22.12.2004, 18:11
Prajitura cu fulgi de porumb
Ingrediente pentru 4 portii: 200 g margarina cu aroma de vanilie , 3/4 cana de zahar , 250 g curmale , 1 punga fulgi de porumb Preparare: Se freaca spuma margarina cu aroma de vanilie cu zaharul. Se adauga curmalele taiate marunt și se freaca în continuare pana


Ingrediente pentru 4 portii:

200 g margarina cu aroma de vanilie , 3/4 cana de zahar , 250 g curmale , 1 punga fulgi de porumb

Preparare:

Se freaca spuma margarina cu aroma de vanilie cu zaharul. Se adauga curmalele taiate marunt și se freaca în continuare pana cand se obține o compoziție deasa (ca mamaliga), în care se încorporeaza ușor fulgii de porumb. Se toarna compoziția într-o tava de chec, tapetata cu celofan, și se pune la frigider. Se servește taiata felii.

Acasa Magazin