Prajitura cu branza fara aluat

Apropo.ro / 05.07.2005, 16:42
Prajitura cu branza fara aluat
Ingrediente pentru 8 porții 500 g branza de vaci, 2 oua, 125 g zahar, 1 plic zahar vanilinat, 100 g smantana, 180 ml lapte, 70 ml ulei, 1 plic budinca de vanilie, 100 g unt, 2 linguri zahar pudra. Preparare Branza se pune pe un prosop absorbant. Dupa ce s-a scurs bine, se pune


Ingrediente pentru 8 porții
500 g branza de vaci, 2 oua, 125 g zahar, 1 plic zahar vanilinat, 100 g smantana, 180 ml lapte, 70 ml ulei, 1 plic budinca de vanilie, 100 g unt, 2 linguri zahar pudra.

Preparare
Branza se pune pe un prosop absorbant. Dupa ce s-a scurs bine, se pune într-un castron și se amesteca cu oua, zahar și vanilie. Se adauga smantana, lapte, ulei și praf de budinca. Totul se amesteca bine. Compoziția se toarna într-o tava de tort și se introduce la cuptor pe gratarul din mijloc. Se coace aproximativ 45 de minute. Prajitura se lasa cateva minute în tava sa se raceasca, apoi se pune pe un platou. Deasupra se presara zahar pudra.