Placințele din branza și cartofi

05 07. 2005, 16:40
Ingrediente pentru 4 porții 500 g cartofi fierți și zdrobiți, 150 g branza feta, 4 fire ceapa verde, 1 ou batut, 1 legatura marar, ulei, sfecla roșie, chimen, hrean, sare, piper alb. Preparare Se amesteca cartofii fierți, bine zdrobiți, cu branza


Ingrediente pentru 4 porții
500 g cartofi fierți și zdrobiți, 150 g branza feta, 4 fire ceapa verde, 1 ou batut, 1 legatura marar, ulei, sfecla roșie, chimen, hrean, sare, piper alb.

Preparare
Se amesteca cartofii fierți, bine zdrobiți, cu branza feta. Se adauga ceapa verde și mararul, tocate marunt, oul batut, sare și piper, dupa gust. Se formeaza placințele rotunde, care se prajesc în ulei pana devin aurii. Se servesc cu salata de sfecla roșie (ulei, cubulețe de sfecla, chimen, hrean ras).