Placinta cu pui

06 10. 2005, 11:01
Ingrediente pentru 4 porții 300 g carne proaspata de pui, 100 g piept de pui afumat, 1 ceapa, 3 morcovi, ulei, 300 g smantana, 100 g branza rasa, patrunjel, 4-5 cartofi fierți, sare, piper. Preparare Ceapa tocata marunt și morcovul taiat cubulețe se calesc ușor


Ingrediente pentru 4 porții
300 g carne proaspata de pui, 100 g piept de pui afumat, 1 ceapa, 3 morcovi, ulei, 300 g smantana, 100 g branza rasa, patrunjel, 4-5 cartofi fierți, sare, piper.

Preparare
Ceapa tocata marunt și morcovul taiat cubulețe se calesc ușor în ulei bine încins. Se adauga sare și piper, dupa gust, apoi smantana, branza rasa și patrunjelul tocat. Carnea proaspata de pui se taie bucați mari, iar cea afumata se taie cubulețe, se amesteca și se așaza într-o tava. Deasupra se toarna sosul preparat, peste care se așaza cartofii sfaramați și amestecați cu ulei sau unt, sare și piper, dupa gust. Se pune la cuptor 30 de minute, la foc potrivit.