Piturca:”Daca Gigi nu alerga cu „Valiza” dupa cei de la Bistrita, acum nu mai eram la DNA!”(Prosport)

Apropo.ro / 22.12.2008, 17:01
Piturca:
Piturca nu este deranjat de afirmatia lui Mircea Sandu, care spusese ca selectionerul va fi inlocuit daca va intra la inchisoare, scrie Prosport.

Victor Piturca nu este deranjat de afirmatia lui Mircea Sandu, care spusese ca selectionerul va fi inlocuit daca va intra la inchisoare, pentru ca nu poate sa se ocupe de echipa din inchisoare. Tehnicianul spune ca e normal sa fie inlocuit in acest caz.

Piti stie si de unde a inceput tot scandalul: daca Gigi nu alerga cu geanta de bani dupa jucatorii Bistritei, acum n-ar mai avea nimeni batai de cap cu DNA-ul

"Normal ca nu pot sa antrenez nationala daca intru la inchisoare. Nu mi se pare o gluma buna, dar nu m-am suparat. Vad tot ce se intampla, mai ales ca am fost racit si am avut mai mult timp. Nu mai are niciun sens sa revina cazul "Valiza" la Comitetul Executiv, poate doar daca Justitia da alt verdict. Sa ma condamne daca ei cred ca a semna un contract intr-o vanzare de terenuri e infractiune. Daca nu alerga cu valiza dupa cei de la Gloria Bistrita, Gigi putea sa premieze in continuare pe cine voia el fara probleme. Dar asa LPF-ul a schimbat regulamentul si in momentul in care el a incercat sa premieze U Cluj-ul premierea era deja interzisa", a spus Piturca.

Mai multe detalii despre declaratia lui Victor Piturca, pe Prosport.ro

Foto: MediafaxFoto