Piftie de pui cu legume. Reţetă Chef Nicolai Tand

De: Cătălina Matei / 22.12.2016, 13:50
Piftie de pui cu legume. Reţetă Chef Nicolai Tand
Dacă doriţi ca sărbătorile „să nu vă lase cadou” câteva kilograme în plus, reinterpretaţi reţetele clasice!

Acesta este îndemnul celebrului bucătar Nicolai Tand, care a transformat tradiţionala piftie de porc într-un preparat cu mai puţine calorii, dar la fel de delicios.

Descoperă reţeta reinventată de piftie de pui cu legume by Nicolai Tand!

INGREDIENTE (pentru 6-8 porţii)

un pui întreg

4 morcovi

2 cepe

200 g mazăre prefiartă

5 foi gelatină

o legătură de pătrunjel

10 ouă de prepeliţă

o rădăcină de hrean

5 linguri mari de smântână grasă

6-8 linguriţe de icre negre/roşii

2-3 căţei de usturoi

5-6 castraveţi muraţi

sare, piper

MOD DE PREPARARE aici!