Petricevici este noul antrenor al echipei Universitatea Iasi

Apropo.ro / 25.06.2004, 10:39
Petricevici este noul antrenor al echipei Universitatea Iasi
Antrenorul bosniac Dragan Petricevici a ajuns la un acord cu echipa ieșeana Universitatea "Petre Andrei", cu care a semnat un contract pe doua sezoane. Fostul tehnician al formației West Petrom Arad, Dragan Petricevici, îl va înlocui la conducerea echipei ieșene pe antrenorul

Antrenorul bosniac Dragan Petricevici a ajuns la un acord cu echipa ieșeana Universitatea „Petre Andrei”, cu care a semnat un contract pe doua sezoane.

Fostul tehnician al formației West Petrom Arad, Dragan Petricevici, îl va înlocui la conducerea echipei ieșene pe antrenorul Petre Magurean, care va ocupa funcția de director sportiv în cadrul clubului.

Petricevici revine la Iași dupa ce, în urma cu șase ani, sub conducerea sa, Poli Moldrom Iași reușea cea mai buna performanța din istoria baschetului ieșean, cucerirea medaliei de bronz.

Bugetul gruparii pentru campionatul viitor va fi de 4 miliarde de lei, adica dublu decît în sezonul trecut. Pentru atingerea obiectivului stabilit (clasarea pe locurile 3-5), Petricevici intenționeaza sa aduca la Iași un coordonator de joc din Serbia și cîțiva jucatori de la Ploiești.

Mediafax