Petrece Pastele in stil grecesc

20 03. 2002, 17:56
Mai avem cam vreo luna pana la Paste. E adevarat ca este cam greu sa te saturi sa petreci zilele Invierii acasa, pentru ca, la noi, este o sarbatoare de familie. Va asiguram insa ca nu veti pierde nimic din fastul sarbatorii si nici sentimentul de "acasa", daca mergeti in Grecia. Agentiile de

Mai avem cam vreo luna pana la Paste. E adevarat ca este cam greu sa te saturi sa petreci zilele Invierii acasa, pentru ca, la noi, este o sarbatoare de familie. Va asiguram insa ca nu veti pierde nimic din fastul sarbatorii si nici sentimentul de „acasa”, daca mergeti in Grecia.

Agentiile de turism au inceput deja sa stabileasca noi contacte pentru perioada sarbatorilor de Paste.

O prima oferta ar fi in insula Rhodos, unde puteti petrece 5 nopti in hoteluri de trei, patru si cinci stele, cu demipensiune, la aproximativ 500 de dolari. Atentie, insa! Veti avea parte de un tratament excelent: camere dotate cu toate cele trebuincioase (telefon, TV color, radio si frigider). Aveti acces la piscina si la teren de tenis. Agentia Paralela 45, care ne-a furnizat aceste date, anunta ca inscrierile se fac pana la 3 aprilie.

Singura conditie pe care trebuie sa o indepliniti este aceea de a detine un pasaport valabil. Transportul se face cu avionul.

Daca alegeti sa mergeti pe insula Angistri veti putea vedea si cele mai frumoase parti ale Atenei: Akropolis, Universitatea, Parlamentul. In seara zilei de 4 mai veti asista la slujba de Inviere oficiata intr-o biserica de pe malul marii. Pretul pentru o singura persoana este tot de aproximativ 500 de dolari, in care sunt incluse 5 nopti de cazare, cu mic dejun, transferurile cu autocarul, transportul cu TAROM, tichete pentru feribot. Inscrierea se face cu minim doua saptamani inainte de plecare.

O oferta speciala a aceleisi agentii: un circuit pe la cele mai importante manastiri din Grecia. Mai putin de trei sute de dolari pentru 7 nopti de cazare cu mic dejun… Ce ziceti? V-am spus ca ofertele noastre sunt cele mai bune!

Mihaela CARPEA