Pepe a avut o sosie la filmările noului său videoclip: „100% adevarat”

Apropo.ro / 09.02.2012, 15:40
Pepe a avut o sosie la filmările noului său videoclip:
Pepe a filmat cel mai nou videoclip al sau, pentru piesa "100% adevarat", în care apare o sosie a cântarețului.

Saptamana aceasta, intr-unul dintre studiorurile MediaPro Pictures din Buftea, Pepe a filmat cel mai nou videoclip al sau, pentru piesa „100% adevarat”.

Noul single este inclus pe albumul „Arunca-mi o privire”, pe care artistul l-a lansat la finalul anului trecut.

In clip, Pepe intra in pielea a sase personaje, pentru fiecare avand vestimentatie si partenera diferite. Pe rand, artistul a intruchipat un muncitor, un barman, un dansator, un bogatas, un gangster si un tocilar.

Pepe, într-un nou videoclip:”100% adevărat”

„Desi am inceput putin mai tarziu decat planuisem, ne-am distrat foarte mult la filmarile videoclipului „100% adevarat”. Am avut cateva partenere foarte frumoase in clip, fiecare aleasa dupa o tipologie diferita. M-am indragostit de fiecare dintre ele pentru ca asa cerea scenariul, iar pe final s-a lasat cu niste scene fierbinti pe care le veti vedea in clip”, ne-a spus Pepe.

La filmari a fost prezent si unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Pepe, care seamana extrem de mult cu artistul, asa ca, regizorul, Iulian Moga, a decis ca acesta il poate dubla in cateva scene, unde Pepe ar fi trebuit sa fie filmat din spate sau din profil.

Noul videoclip semnat Pepe – „100% adevarat”, produs de MediaPro Magic va fi lansat in cel mult doua saptamani.