People: Actorul Paul Rudd este cel mai sexy bărbat în viață pe 2021

De: Ana Obretin / 10.11.2021, 10:03
People: Actorul Paul Rudd este cel mai sexy bărbat în viață pe 2021

Actorul american Paul Rudd acceptă cu greu noul său titlu, oferit de People, de cel mai sexy bărbat în viață din 2021. 

Starul, în vârstă de 52 de ani, a fost descris de-a lungul timpului drept amabil, autoironic, muncitor, etichete pe care le-a acceptat într-o oarecare măsură. Dar sexy? „Sunt suficient de conștient pentru a ști că, atunci când oamenii vor auzi că voi fi ales pentru asta, vor spune: ‘Ce?'”, a spus actorul, care apare pe coperta de săptămâna aceasta a celebrei reviste.

CITEȘTE ȘI: De la „Dune” la „House of Gucci” – 13 filme de neratat toamna aceasta la cinema (VIDEO)

Top actori de la Hollywood cel mai bine plătiți. Cât câștigă Daniel Craig, Dwayne Johnson sau Will Smith

„Nu sunt umil în mod fals. Sunt atât de mulți bărbați care ar trebui să primească acest titlu înaintea mea”, a mai spus el. O astfel de atitudine discretă – împreună cu acei ochi verzi superbi și un zâmbet ușor – este exact motivul pentru care publicul s-a îndrăgostit de Paul Rudd de-a lungul anilor.

Luna aceasta, actorul se reunește cu Will Ferrell pentru noul serial Apple TV+ „The Shrink Next Door”. De asemenea, a jucat în „Ghostbusters: Afterlife”, care va avea premiera luna aceasta. În pofida ascensiunii sale la rangul de superstar, Rudd insistă că este cel mai fericit acasă, cu soția sa de 18 ani, Julie, în vârstă de 53 de ani, și cu copiii lor, Jack, de 17 ani, și Darby, de 12 ani.

Rudd se așteaptă, de asemenea, ca cercul său de prieteni să-l facă „să sufere”. „Așa cum ar trebui. Eu așa aș face”, a spus el. „Nu voi încerca să spun ‘Oh, sunt atât de modest’. Îmi fac cărți de vizită. Dar toți prietenii mei mă vor distruge și mă aștept să o facă. Și de aceea sunt prietenii mei”, a mai spus actorul.  Acum că este oficial „sexy”, Paul Rudd crede că viața lui se va schimba „foarte mult”. „Sper acum că voi fi în sfârșit invitat la unele dintre acele cine sexy cu Clooney și Pitt și B Jordan”, spune el.

Anul trecut, titlul de cel mai sexy bărbat în viață a fost oferit actorului Michael B. Jordan, iar în 2019, muzicianului John Legend. Titlul este acordat de revista People de 35 de ani, iar primul care l-a primit a fost actorul Mel Gibson, în 1985. Cel mai în vârstă onorat astfel a fost Sean Connery, care a primit titlul la 59 de ani, în 1989. Nu în ultimul rând, Brad Pitt, Johnny Depp, George Clooney și Richard Gere au primit aces titlu de două ori.

CITEȘTE ȘI: Starul din Fifty Shades of Grey, cel mai sexy bărbat din 2016 – FOTO

Foto: Profimedia Images