Pavel si Voinea in turul II la Stuttgart

Apropo.ro / 16.07.2002, 09:52
Pavel si Voinea in turul II la Stuttgart
Jucatorul român de tenis Andrei Pavel s-a calificat, luni, în turul al doilea al turneului ATP de la Stuttgart, dotat cu premii în valoare de 500.000 de dolari. Pavel, cap de serie numarul 5, s-a impus în prima runda, cu scorul de 6-3, 1-6, 6-3, în fața tenismanului slovac Dominik

Jucatorul român de tenis Andrei Pavel s-a calificat, luni, în turul al doilea al turneului ATP de la Stuttgart, dotat cu premii în valoare de 500.000 de dolari.

Pavel, cap de serie numarul 5, s-a impus în prima runda, cu scorul de 6-3, 1-6, 6-3, în fața tenismanului slovac Dominik Hrbaty.

În runda urmatoare, Pavel va juca împotriva cîștigatorului partidei dintre francezii Julien Boutter și Julien Varlet, venit din calificari.

Adrian Voinea s-a calificat, si el, în turul al doilea al turneului ATP de la Stuttgart, dupa ce l-a învins în prima runda, cu scorul de 6-4, 6-2, pe tenismanul francez Anthony Dupuis.

În runda urmatoarea, Adrian Voinea îl va întîlni pe cîștigatorul meciului dintre spaniolul Alberto Martin și germanul Rainer Schuettler, cap de serie numarul 7.

Pentru calificarea în turul secund al competiției, românii vor primi cate un cec în valoare de 7.750 de dolari și 3 puncte ATP.

Alte rezultate înregsitrate, luni, în primul tur al competiției de la Stuttgart:

Felix Mantilla (Spania) – Jens Knippschild (Germania) 6-3, 6-1

Lars Burgsmuller (Germania) – Bjorn Phau (Germania) 7-6 (7/4), 6-4.

Sursa: www.mediafax.ro