Pavel s-a oprit in sferturi

Apropo.ro / 29.03.2002, 09:02
Pavel s-a oprit in sferturi
Jucatorul român de tenis Andrei Pavel a ratat, joi, calificarea în semifinalele turneului de Masters Series de la Key Biscayne, dotat cu premii în valoare de 3.575.000 de dolari. În sferturile de finala ale competiției, Pavel a fost învins, cu scorul de 6-1, 6-1, de tenismanul

Jucatorul român de tenis Andrei Pavel a ratat, joi, calificarea în semifinalele turneului de Masters Series de la Key Biscayne, dotat cu premii în valoare de 3.575.000 de dolari.

În sferturile de finala ale competiției, Pavel a fost învins, cu scorul de 6-1, 6-1, de tenismanul elvețian Roger Federer, cap de serie numarul 12.

Jucatorul român va primi, pentru calificarea în sferturile de finala ale turneului de la Key Biscayne, un cec în valoare de 66.450 de dolari și 25 de puncte ATP.

Andrei Pavel, alaturi de Adrian Voinea, Gabriel Trifu și Victor Hanescu, vor reprezenta România în întîlnirea de Cupa Davis cu selecționata Austriei, ce va avea loc în perioada 5-7 aprilie, la Constanța, în turul al doilea al Grupei I a Zonei Euro-Africane.

Sursa: www.mediafax.ro