Pavel s-a enervat

Apropo.ro / 03.04.2002, 09:54
Pavel s-a enervat
Andrei Pavel a aparut la antrenamentul de ieri marcat de revenirea în orasul natal. Constanteanul s-a enervat cumplit de fiecare data cînd a gresit vreo minge N-a mai jucat la Constanta, într-o competitie oficiala, de pe vremea cînd abia deslusea tainele tenisului, în urma cu cincisprezece

Andrei Pavel a aparut la antrenamentul de ieri marcat de revenirea în orasul natal. Constanteanul s-a enervat cumplit de fiecare data cînd a gresit vreo minge

N-a mai jucat la Constanta, într-o competitie oficiala, de pe vremea cînd abia deslusea tainele tenisului, în urma cu cincisprezece ani. S-a întors acasa cu echipa României pentru un meci de Cupa Davis cu Austria, care conteaza pentru turul 2 al Grupei I din Zona Euro-Africana. Avantajul terenului propriu nu e însa întotdeauna un balsam.

La antrenamentele de ieri, Andrei Pavel a aparut extrem de emotionat si tensionat. Fiecare minge gresita în fata colegului Adrian Voinea, în timpul antrenamentului, i-a smuls un gest de nemultumire. A aruncat mingea în tribune, s-a încruntat, nemultumit de galagia micilor fani care venisera sa-l vada la lucru. A surîs doar cînd Voinea l-a încurajat, strigîndu-i cu tarie ” Come on!”. Si oboseala acumulata saptamîna trecuta în turneul de la Miami si-a lasat amprenta. Atît Voinea, cît si Pavel au parut extenuati si neadaptati înca la fusul orar.

Austriecii, în schimb, au zîmbit pe tot timpul sedintei de pregatire, tragînd cu ochiul la prezentele feminine din sala. Sub privirile capitanului nejucator, Gunther Bresnick, oaspetii au transpirat serios timp de sase ore. Chiar daca ar fi preferat o alta suprafata de joc, Koubek si compania s-au aratat satisfacuti de covorul de taraflex montat în Sala Sporturilor din Constanta.

Supervizorul întîlnirii, britanicul John Frame, s-a declarat si el multumit de conditiile oferite de organizatori. Singura problema o reprezinta lumina neoanelor, care-i incomodeaza pe jucatori în cazul executarii unui smash, dar acesta este dezavantajul jocului în sala.

Programul zilnic al componentilor celor doua echipe este foarte strict. De la hotelul Iaki, unde sunt cazati, la sala, antrenamente, din nou la hotel, prînzul, odihna, iar la sala, antrenamente, înapoi la hotel, masa de seara si direct la somn. Austriecii, aflati în premiera pe Litoralul românesc, nu prea au avut timp sa viziteze orasul, multumindu-se cu frînturile de imagini surprinse din autocar.

Abonamentele s-au epuizat

Cele trei sute de abonamente puse în vînzare de catre organizatori, la pretul de 350.000 de lei, s-au epuizat înca de luni. Pîna ieri dupa-amiaza se vîndusera însa doar 500 de bilete, la preturile de 150.000 si 250.000 de lei. Întreg orasul este împînzit de afise care anunta confruntarea. Organizatorii au devansat partida de dublu de sîmbata, pentru a face loc meciului demonstrativ care-i opune pe Gica Hagi si Ilie Nastase. Drept urmare, ora de început a fiecarei zi de competitie este 13.00.

Sursa: www.prosport.ro