Pavel Lupas pe locul 14 în Turul ciclist al Bulgariei

Apropo.ro / 28.09.2004, 10:31
Pavel Lupas pe locul 14 în Turul ciclist al Bulgariei
Rutierul Pavel Lupaș s-a clasat pe locul 14 în Turul ciclist al Bulgariei, competiție la care au participat 100 de sportivi din 18 țari, se arata într-un comunicat remis agenției MEDIAFAX de Federația Româna de Ciclism și Triatlon. Competiția a fost

Rutierul Pavel Lupaș s-a clasat pe locul 14 în Turul ciclist al Bulgariei, competiție la care au participat 100 de sportivi din 18 țari, se arata într-un comunicat remis agenției MEDIAFAX de Federația Româna de Ciclism și Triatlon.

Competiția a fost cîștigata de sportivul polonez Tomas Glusko, cronometrat cu timpul de 40:14.10, care a fost urmat în clasament de norvegianul Ern Andersen și de sportivul din Serbia-Muntenegru, Neboisa Janovici.

Lupaș, care a sosit la noua minute de învingator, a fost cel mai bine clasat dintre cei patru rutieri români participanți la competiție.

Rutierii români ai echipei Mazicon Emmedue, Marius Stoica și Marin Andrei, precum și Laszlo Madaraș, de la Mureșul Tîrgu Mureș, vor participa, în perioada 28 septembrie – 3 octombrie, la Campionatele Mondiale de ciclism pe șosea, de la Verona.

Mediafax