Paula Patton şi Kathleen Robertson, strălucitoare în ţinutele unui designer român

De: Nicoleta Nicolae / 05.03.2014, 08:00
Paula Patton şi Kathleen Robertson, strălucitoare în ţinutele unui designer român
Atât pe covorul roşu, la lansări de filme, cât şi la after party-ul organizat de Elton John după Oscaruri, celebrităţile de la Hollywood au preferat să îmbrace creaţiile designerului român.

După ce câteva vedete de talie mondială au ales să poate anul acesta, la Gala Premiilor Globul de Aur, ţinute semnate de designerul român, Lorena Sârbu, iată că succesul româncei nu se opreşte aici. Încă o serie de staruri de la Hollywood au ales creaţii semnate Lorena Sârbu, pentru unele dintre cele mai importante evenimente din Cetatea Filmului.

Paula Patton, în rochie semnată Lorena Sârbu

La Film Independent Spirit Awards, care a avut loc zilele trecute la Santa Monica Beach, actriţa Paula Patton a purtat o rochie din dantela galbena, semnată de designerul român Lorena Sârbu.  Rochia face parte din colecţia Resort 2014 a designerului.

 

Kathleen Robertson în creaţie Lorena Sârbu la lansarea filmului „Bates Motel”

Actriţa Kathleen Robertson a optat şi ea pentru o creaţie a designerului Lorena Sârbu pentru o ocazie specială: premiera filmului „Bates Motel”. Rochia neagră, cu detalii fine în partea de sus, face parte din cea mai noua colecţie a designerului român.