Patru boxeri romani la Internationalele Italiei

Apropo.ro / 13.03.2002, 13:57
Patru boxeri romani la Internationalele Italiei
Patru componenți ai lotului național de box, Viorel Simion (categoria 57 kg), Ionuț Ion (cat. 63,5kg), Dorel Simion (cat. 67 kg) și Lucian Bute (cat. 75 kg), vor participa, saptamîna viitoare, la Campionatele Internaționale de box ale Italiei. Cei patru

Patru componenți ai lotului național de box, Viorel Simion (categoria 57 kg), Ionuț Ion (cat. 63,5kg), Dorel Simion (cat. 67 kg) și Lucian Bute (cat. 75 kg), vor participa, saptamîna viitoare, la Campionatele Internaționale de box ale Italiei.

Cei patru pugiliști, care vor pleca duminica spre Roma, vor fi însoțiți de antrenorul secund al lotului național Valentin Vrînceanu și de consilierul Gheorghe Simion.

Ceilalți sportivi din lotul național de box se vor pregati, sub conducerea lui Francisc Vaștag, la București, în vederea turneului internațional „Centura de aur”, care este programat, în perioada 2-8 aprilie, în Capitala. Pe data de 24 martie va sosi la București echipa naționala a Algeriei, care va efectua un stagiu comun de pregatire cu reprezentativa României.

Asociația Internaționala a Boxului Amator (AIBA) a remis pe adresa Federației Române de Box (FRB) o invitație pentru a participa la Cupa Mondiala pe echipe, care se va desfașura, la începutul lunii iunie, în Kazahstan. La aceasta competiție urmeaza sa mai concureze doua echipe naționale din Asia, doua din America de Nord și America de Sud și alte trei reprezentative din Europa, Rusia, Ucraina și Turcia.

Vicepreședintele FRB, Rudel Obreja, va pleca, joi, la Lausanne, pentru a participa, în calitate de membru al Comitetului Executiv al Asociației Europene a Boxului Amator (EABA), la ședința acestui for. În luna iunie, va avea loc, la Ialta, Congresul EABA, în cadrul caruia va fi aleasa noua conducere a acestei asociații.

Sursa: www.mediafax.ro