Papanași cu branza

18 10. 2006, 13:24
Ingrediente pentru 4 porții 400 g branza de vaci bine scursa de zer, 3 oua, 150 g zahar, 100 g faina, 1 pachețel zahar vanilinat, coaja rasa de lamaie, ulei pentru prajit, 1 praf de sare. Preparare Se sfarama branza de vaci într-un castron, se amesteca bine cu ouale, jumatate

Ingrediente pentru 4 porții
400 g branza de vaci bine scursa de zer, 3 oua, 150 g zahar, 100 g faina, 1 pachețel zahar vanilinat, coaja rasa de lamaie, ulei pentru prajit, 1 praf de sare.

Preparare
Se sfarama branza de vaci într-un castron, se amesteca bine cu ouale, jumatate din cantitatea de zahar, zaharul vanilinat, coaja rasa de lamaie, praful de sare și faina, cat sa se obțina un amestec potrivit de tare. Din acest amestec, se formeaza „chiftele” cat palma, care se dau prin faina și apoi se prajesc în ulei bine încins. Se scot pe hartie absorbanta, pentru a înlatura surplusul de grasime și se presara cu restul de zahar .

Acasa Magazin