Paleu intentioneaza sa revina

Apropo.ro / 28.04.2004, 10:42
Paleu intentioneaza sa revina
Fostul președinte al echipei Fibrexnylon Savinești, Petru Paleu, a declarat ca intenționeaza sa revina la conducerea echipei nemțene, din dorința de a adauga în palmaresul sau înca un titlu național. "Țin neaparat sa egalam «scorul» la trofeele cucerite. Nu

Fostul președinte al echipei Fibrexnylon Savinești, Petru Paleu, a declarat ca intenționeaza sa revina la conducerea echipei nemțene, din dorința de a adauga în palmaresul sau înca un titlu național.

„Țin neaparat sa egalam «scorul» la trofeele cucerite. Nu pica bine trei Cupe ale României și doar doua titluri naționale. Ne mai trebuie înca un titlu de campion pentru ca misiunea noastra sa fie completa”, a adaugat managerul de la Energoterm.

Paleu nu a precizat data la care își va face revenirea în sport. „Faptul ca am reprezentat o adevarata familie pentru acei baieți și ca la desparțire mulți dintre noi aveam lacrimi în ochi, se observa și acum cînd primim multe apeluri telefonice din partea lor. Au fost cîteva dintre cele mai frumoase perioade din viața mea traite alaturi de acea formație. Handbalul mi-a oferit enorm, iar pentru a te considera cu adevarat implicat în acest sport, suportul financiar nu este nicidecum suficient. Mai este nevoie și de patima pentru a simți cu adevarat cum handbalul îți curge prin vene”, a spus Paleu.

 Fostul președinte a spus ca revenirea la conducerea echipei este condiționata de plecarea anumitor persoane. „În primul rînd, vor trebui sa plece anumiți oameni care s-au dovedit a fi cu obrazul gros la echipa Fibrex. Am vorbit și cu primarul Ion Rotaru, actualul conducator al formației și ne-am pus de acord într-un fel. Vom avea nevoie de oameni care sa fie cu adevarat alaturi de noi”, a conchis Petru Paleu.

Paleu spune ca și echipa Dinamo este interesata de serviciile sale. „Am oferte de a merge la Dinamo, dar prima condiție care m-ar face sa ma gîndesc la așa ceva ar fi ca gruparea bucureșteana sa rateze titlul în acest an. Atîta timp cît ei cîștiga medaliile de aur în campionat, înseamna ca lucrurile merg bine și ar fi inutila aducerea altcuiva, oricît de multa experiența ar avea și oricît de mult ar fi fost implicat în handbalul din România pîna atunci”, a spus Paleu.

Mediafax