Oua speciale de Paste
Tuturor ni se intampla sa ramanem in pana de idei. Foarte multe doamne nu stiu ce sa mai gateasca pentru cei dragi, in special de sarbatori, unde meniul este standard.
Ceea ce va propun eu este o reteta mai sofisticata a cunoscutelor oua umplute, servite de Paste.
Ingrediente: oua fierte, maioneza light, branza cremoasa, pate de ficat, jambon, sare, piper, patrunjel.
Mod de preparare: ouale curatate se taie pe jumatate si se scot cu atentie galbenusurile, avand grija sa nu se rupa albusurile. Se sfarama galbenusurile cu furculita, se adauga maioneza, branza, pateul de ficat, sare si piper, dupa gust, si se mixeaza pana la omogenizare. De mentionat ca toate ingredientele se pun in cantitati egale. Cu pasta obtinuta se umplu jumatatile de albusuri. Se orneaza cu feliile de jambon taiate triunghiuri, imitand petalele unei flori. Se garnisesc cu frunzulite de patrunjel.
Pofta buna si Sarbatori fericite!