Omleta cu fasole

07 06. 2005, 17:43
Ingrediente pentru 4 porții8 oua, 400 g fasole fiarta, 1 ardei gras, 1 ceapa, ulei pentru prajit, salata verde, susan, sare, piper. Preparare Se taie ardeiul cubulețe mici, iar ceapa - fideluța, și se calesc ușor în ulei. Se adauga fasolea fiarta și se


Ingrediente pentru 4 porții
8 oua, 400 g fasole fiarta, 1 ardei gras, 1 ceapa, ulei pentru prajit, salata verde, susan, sare, piper.

Preparare
Se taie ardeiul cubulețe mici, iar ceapa – fideluța, și se calesc ușor în ulei. Se adauga fasolea fiarta și se condimenteaza cu sare si piper. Se toarna ouale batute, se acopera cu capac. Cand omleta este aproape gata, se presara deasupra susan. Se lasa pe foc pana se coace bine. Se servește cu salata verde.