Olimpia Olari şi-a lucrat corpul cu KettleBell

De: Nicoleta Nicolae / 10.05.2012, 11:47
Olimpia Olari şi-a lucrat corpul cu KettleBell
Pe coperta numărului din mai al revistei Playboy, actriţa Olimpia Olari s-a transformat, graţie fotografului Cosmin Gogu, într-o zeiţă erotică a războiului.

Nu doar actriţă, ci şi instructor de Kettlebell, se pare că Olimpia ştie să folosească toate armele pentru a cuceri inimile bărbaţilor. Ea marturiseşte pentru Playboy că sportul a ajutat-o să depăşească momentele dificile din viaţă şi a transformat-o într-o femeie mai puternică. Olimpia Olari este instructor de KettleBell de aproximativ doi ani si practică acest sport de trei ori pe săptămână, ca parte complementară a antrenamentului ei de fitness.
KettleBell training este bazat pe exerciţii complexe, care combină componente de forţă şi flexibilitate şi, în acelaşi timp, dezvoltă rezistenţa cardiovasculară. Olimpia este mândră de corpul ei bine lucrat pe care îl puteţi admira în numărul din mai al celebrei reviste pentru bărbaţi. Şi, deşi este şi va rămâne actriţă, Olimpia îşi doreşte să devină prima femeie instructor de KettleBell training din România.