Dacă în mod normal bancul de lucru găzduieşte viitori bucătari ce resimt tensiunea unui concurs dificil, de data aceasta două personaje din show-bizz-ul românesc au destins atmosfera, folosind ingredientele mai mult pentru a-şi pune trupul în valoare. Raluca Podea, fostă apariţie într-una din revistele pentru adulţi şi Irina Pavlenco, cunoscută ca vocalul trupei Sweet Kiss din anii ’90 au fost deliciul privitorilor în cea mai savuroasă parte a emisiunii, audiţiile pe nevăzute. Fiecare dintre cele două a optat să-i impresioneze pe juraţi printr-un desert, considerând că gustul dulce poate să înduioşeze mai uşor exigenţa şi obiectivitatea celor trei bucătari.
Reinterpretând reţete ale culturii italiene, frumoasele blonde au intrat în concurs cu Zbaione, cremă tradiţională din ouă şi zahăr şi pizza desert, cu frişcă şi căpşuni. De îndată ce farfuriile finale au fost gata, cele mai sexy apariţii de la preselecţii au transformat proba în una a imaginaţiei, căci fructele şi toppingurile au ajuns să fie folosite într-un mod extrem de provocator.
Rezultatul s-a concretizat în câteva priviri piperate şi altele foarte încântate! Frumoasele concurente au reuşit să facă senzaţie la bancul de probe, însă formatul show-ului nu a reuşit să le asigure şi un avantaj în faţa degustării pe nevăzute a juraţilor. În prima fază, Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu jurizează doar aspectul şi savoarea preparatului, fără să ştie cine se află în spatele acesteia. Dacă Raluca şi Irina au reuşit să obţină cuţitul şi daca vor transforma şi mai multe probe într-un spectacol al ipostazelor incendiare, rămâne să vedem în noul sezon ,,Chefi la cuţite”, ce revine din această toamnă la Antena 1.