O POVESTE cu final NEAȘTEPTAT

26 04. 2006, 16:09
Scene tensionate, cascadorii, secvențe fierbinți, rasturnari de situație - iata câteva dintre punctele forte ale telenovelei! 1. Ce a însemnat pentru tine rolul din "Pacatele Evei"? 2. În ce mod te-a provocat acest rol? Cum ți-ai construit personajul? ALEXANDRU

Scene tensionate, cascadorii, secvențe fierbinți, rasturnari de situație – iata câteva dintre punctele forte ale telenovelei!

1. Ce a însemnat pentru tine rolul din „Pacatele Evei”?
2. În ce mod te-a provocat acest rol? Cum ți-ai construit personajul?

ALEXANDRU PAPADOPOL
1. Cu mare bucurie pot spune ca am avut doua roluri în Pacatele Evei, roluri pe care le iubesc și care m-au solicitat cel mai mult pana acum. I-am jucat pe Robert și pe Mihnea cu o bucurie nebuna și pot sa spun ca, dintre toate personajele pe care le-am interpretat, frații aceștia doi sunt preferații mei. De asemenea, Pacatele Evei a însemnat o consolidare a carierei mele și o provocare fantastica. Aceasta telenovela a fost și o reîntalnire cu oameni dragi mie, actori cu care am jucat în filme (Razvan Vasilescu), în Numai iubirea (Oana Zavoranu, Lili Sandu, Pavel Bartoș, Cristina Cioran, Ana Maria Moldovan, Bianca Neagu), cat și cu o parte din echipa tehnica, cu care colaborez de patru ani, de cand am venit la ACASA.

2. Provocarea a fost cu atat mai intensa cu cat a fost un dublu rol. Acest lucru presupune asumarea a doua moduri de gandire, concentrarea asupra mai multor atitudini și, bineînțeles, un timp mai îndelungat pentru schimbarea look-ului. Au fost extraordinare scenele în care apareau ambii frați. În acestea, regizorul Adrian Batista l-a interpretat alaturi de mine pe fratele care nu se vedea la cadru în momentul respectiv. Am ales amandoi aceasta soluție, pentru ca noi cunoșteam cel mai bine atitudinea și reacțiile personajelor.

LILI SANDU
1. Rolul Rebecai a însemnat mult pentru mine. A fost diferit de Casandra și mult mai aproape de sufletul meu, pentru ca este un personaj pozitiv, este o luptatoare și iubește din tot sufletul. M-am apropiat mai mult de Rebeca, careia i-am dat ceva din personalitatea mea.

2. Totul a plecat de la scenariu, am încercat din datele pe care le aveam la început sa mi-o imaginez, sa o conturez, ajutandu-ma și de experiențele mele. Am încercat sa o fac cat mai fireasca în poveste și în acțiunile sale. Nu știu daca a fost greu sau ușor, dar mi-a placut foarte mult!

OANA ZAVORANU
1. O noua provocare.
2. Fiind tot un personaj negativ, am vrut sa-l diferențiez puțin de cel din Numai iubirea și am încercat sa-mi imaginez de data asta cum reacționeaza un om rau, dar care în plus este și inteligent și are și putere.

CLAUDIU BLEONȚ
1. Întalnirea cu o echipa buna de actori și regizori, cu un proiect de televiziune foarte interesant și cu un scenariu bun.

2. Au fost scene superbe, de mare înfruntare, care m-au provocat artistic. Personajul meu avea doua fețe: pe de o parte eram o persoana care nu pune preț pe nimic, dar mai aveam și o latura de profesionalism, cu atitudine, conștiința și coloana vertebrala. Și le-am jucat alternativ.

RAZVAN FODOR
1. În general, nu numai rolul, ci tot proiectul a fost un lucru minunat, mai ales ca a fost o premiera pentru mine. A fost fascinant, timp de opt luni am stat cu o echipa foarte mișto.

2. M-a provocat în primul rand proiectul și în al doilea rand rolul. Mi-a placut Alex, era apropiat de mine, l-am simțit foarte bine, i-am înțeles reacțiile și deciziile. Pot sa spun ca eu l-am facut doar puțin mai aiurit decat mine.

XING ELENA LING
1. Rolul din Pacatele Evei a însemnat foarte mult pentru mine, a fost o experiența extraordinara, o lume noua.

2. A fost o provocare pentru ca a fost primul meu rol, a trebuit sa învaț multe din mers. Mai mult, tot ce înseamna educația, personalitatea și prioritațile noastre, ale mele și ale Ilinei, sunt foarte diferite și a trebuit sa-mi asum tot trecutul și prezentul ei. Am încercat sa-i înțeleg problemele cu care trebuie sa se confrunte .

RADU MICU
1. O experiența și o provocare deopotriva, de care s-ar fi bucurat orice tanar actor la fel de tare cum ma bucur eu. Am cunoscut oameni extraordinari și am avut posibilitatea sa lucrez cu o echipa de producție pe care multe televiziuni ar fi invidioasa.

2. Rolul a fost din construcție bine scris și m-a pus în situații pe care nu ai cum sa nu le simți și sa nu te modifice. Ca profesionist, acest rol m-a maturizat și m-a facut sa ma simt mai sigur pe mine, mai încrezator.

MIHAI DINVALE
1. O experiența foarte interesanta. A fost o reala provocare, cu un subiect mai neobișnuit.

2. Dincolo de lectura atenta a scenariului, intervine foarte mult inspirația. E foarte greu de explicat în cuvinte. M-a ajutat foarte mult și experiența personala. Personajul m-a provocat prin încercarea de a vindeca ranile pe care le-a facut într-o viața nu tocmai liniara.

COSTEL CAȘCAVAL
1. Am avut ocazia sa înțeleg ce înseamna o producție de televiziune și mi-am cunoscut punctele slabe și punctele tari.

2. M-am ferit sa fac un personaj dur, un om rau. Am încercat sa fie un personaj naiv. Nu am vrut sa fie cum ne imaginam noi ca este un om interlop. De obicei, marea șmecherie sta în „fațada”.

MIHAI CONSTANTIN
1. Întalnirea cu oameni foarte draguți, foarte talentați, care m-au respectat și m-au apreciat. În același timp, a însemnat un exercițiu pentru mine, fiindca trebuia sa filmez într-un ritm alert. Ma bucur ca am luat hotararea sa joc în Pacatele Evei. A fost un rol foarte ofertant, am observat ca nu am fost iubit de la început, pentru ca personajul meu era violent, rau famat, dar spre sfarșit s-a transformat într-un om bland, care iubește, în mod special copiii.

2. Cu seriozitate și profesionalism. În ceea ce privește rolul, îmi voi aminti mereu o întamplare care a avut legatura cu lanțul pe care îl purta Fane Lungu, personajul meu. Am fost dat în judecata de o doamna careia i se parea ca lanțul pe care îl purtam era cel de aur care îi fusese furat. Am demonstrat și cu scenariile și cu lanțul ca acesta a existat de la început în Pacatele Evei și, pe deasupra, nu era dintr-un metal valoros.

CRISTINA CIORAN
1. Inițial nu am știut mare lucru despre rol, și recunosc ca am fost un pic în dilema. Dar totul s-a luminat cand am aflat încotro merge personajul și mi-am dat seama ca rolul acesta înseamna mult pentru mine.

2. A fost un rol dramatic și asta m-a provocat foarte mult. Am fost fiica unui barbat pe care l-am considerat un nenorocit, dar care s-a dovedit ca este un om minunat, care într-adevar nu m-a lasat la greu. Am fost sora care uraște deoarece a gasit un țap ispașitor pentru lipsa tatalui. Am fost femeia care iubește, dar nu este iubita, și cand realizeaza acest lucru, se arunca în brațele primului venit…

ANA-MARIA MOLDOVAN
1. Melania este un rol diferit, nu seamana cu Delia din Numai iubireaÂ… Este o prostuța cu mult farmec, iar ca actrița am luat rolul ca pe o mica provocare și o mare bucurie, pentru ca îmi place sa joc personaje care nu seamana unul cu celalalt.

2. În facultate, profesorii ne spuneau ca trebuie sa fii deștept ca sa joci un prost… Sper ca am jucat-o bine pe Melania și, daca sunteți de acord, va mulțumesc!

DIANA DUMITRESCU
1. Acest rol m-a ajutat foarte mult, pentru ca eu sunt studenta la Actorie în anul IV și am avut ocazia, în primul rand, sa îmi pun în practica cunoștințele acumulate și, în al doilea rand, am putut sa ma testez, sa-mi vad abilitațile de actor și, totodata, sa învaț multe lucruri, sa „fur” meserie, cum se spune, de la marii actori precum Oana Pellea, Razvan Vasilescu, Virginia Rogin, Violeta Andrei și Tora Vasilescu…

2. La început a fost mai greu, pentru ca este prima oara cand jucam un rol într-o producție de lunga durata și nu aveam experiența, dar pe parcurs am reușit sa construiesc un personaj destul de puternic și hotarat. Cu ajutorul regizorului Adrian Batista am reușit sa o descopar pe Greta-fotomodel și mai tarziu și pe Greta-polițista. O femeie sigura, careia nu îi este teama sa riște, care își asuma raspunderi și care are un singur scop: acela de a învinge raul!

GEO DOBRE
1. Actoria o faci din pasiune. Și fiecare actor are visuri. Postul ACASA mi-a oferit ocazia de a-mi împlini unul dintre acestea. Așa am vazut eu rolul comisarului Olteanu: un vis împlinit.

2. Am încercat sa adun toate fețele omului. Olteanu are discernamant, nu se grabește cu acuzațiile, este ajutat de experiența.

VIRGINIA ROGIN
1. O suita întreaga de încercari și neliniști. Fiecare rol este un început, pentru ca vine întotdeauna cu ceva nou pentru un actor. Mi-a placut foarte mult atmosfera de la filmari, sunt fericita ca am facut parte din familia ACASA.

2. M-a provocat ideea de lucru într-o telenovela. Mi-am dorit foarte mult sa joc într-un astfel de gen. Sunt îndragostita de telenovele și îmi doresc sa fac acest lucru și mai departe.

PAVEL BARTOȘ
1. În primul rand, a fost o provocare. În al doilea rand, a însemnat satisfacția lucrului bine facut și o confirmare a posibilitaților mele actoricești.

2. M-a provocat pentru ca a fost prima oara cand am interpretat un astfel de personaj. Am încercat sa fiu mult mai atent la astfel de oameni și sa preiau multe de la ei.

CABRAL
1. M-am integrat foarte repede în poveste și asta datorita echipei. A fost o experiența inedita, mai ales ca pana acum nu a mai existat un „guest star” care sa apara constant într-o poveste, interacționand cu celelalte personaje.

2. E, tocmai asta a fost partea simpatica, nu am avut un personaj de construit, deja era gata facut! Nu am avut decat sa gandesc și sa simt situațiile în care personajul era pus și sa-l fac sa reacționeze credibil…

TORA VASILESCU
1. Bucuria sa ma întorc ACASA, sa joc cu colegii mei de la Numai iubirea.

2. L-am facut cat mai serios posibil. L-am construit ținand cont de liniile scenariului, dar m-a ajutat foarte mult și experiența personala: sunt sora a doi frați gemeni mai mici decat mine.

MIRCEA RUSU
1. A fost o experiența extrem de interesanta, în compania unei echipe de realizatori foarte tineri și în același timp alaturi de niște parteneri mai vechi de-ai mei.

2. Ma bucur ca am parcurs aceasta experiența, pentru ca m-a „primenit” profesional și emoțional. Personajul meu a fost destul de limpede, iar ajutorul regizorului a fost unul evident.

Sambata, 22 aprilie ora 20:30 – cele mai importante și interesante momente din telenovela; ora 21:30 – ultimul episod

Un final plin de tensiune
Cei care au urmarit cu interes telenovela Pacatele Evei se vor bucura de o seara speciala sambata, 22 aprilie, cand va avea loc ultima întalnire cu actorii din cea de-a treia producție realizata de ACASA în colaborare cu MediaPro Pictures. Telespectatorii vor asista la momente cruciale și la adevarate lovituri de teatru în ultimul episod al telenovelei Pacatele Evei. Eva afla cine este mama ei, lucru care o va înnebuni și va încerca, furibunda, sa se razbune pe toata lumea. Tot acum se va afla și cine este tatal micuțului Alex, iar cei care vor ramane ACASA vor vedea una dintre cele mai inedite nunți. Evenimentul nu va fi lipsit și de surprize neplacute, mai ales ca la biserica vine și Eva, care va șoca pe toata lumea prin apariția sa.
Înaintea difuzarii ultimului episod, telespectatorii vor putea viziona – la ora 20:30 – un material special, un rezumat al telenovelei, care va cuprinde cele mai importante și mai interesante momente ale producției.