Joi seară, Fiona a păşit sfioasă în platoul ”Happy Hour” însoţită de îngrijitorul ei, cascadorul Paul Fister, care a dezvăluit tot ce trebuie să ştie Rigoletto, proaspătul mire, despre aleasa inimii sale: cît de pretenţioasă este, ce îi place să mănînce, dar şi cum îşi petrece timpul liber. Şi tot pentru mireasa Fiona, bucătarul Raymon Gomez a pregătit un tort de nuntă imens, cu multe fructe şi legume, după placul măgăruşei-vedetă.
De Ziua îndrăgostiţilor, Fiona a avut parte şi de o dedicaţie din partea Andreei Antonescu şi a lui Fabrizio Faniello, care au cîntat melodia ”When We Dance” pentru proaspeţii însurăţei şi au vorbit despre proiectele pe care le au în muzică. O dată cu nunta Fionei s-a încheiat şi concursul ”Un măgar îndrăgostit”, în urma căruia a fost desemnat cîştigătorul excursiei de patru zile în Grecia, unde la tot pasul va avea ocazia să întîlnească alţi semeni de-ai Fionei.